REZERWUJ
REZERWUJ
REZERWUJ

Aktualności

11 grudnia 2019
Konferencje

Oprawa gastronomiczna firmowych spotkań

Jako doświadczeni organizatorzy konferencji, szkoleń i innych biznesowych eventów doskonale zdajemy sobie sprawę, jak ważnym elementem tych wydarzeń jest odpowiednio dobrana oprawa gastronomiczna. Jesteśmy hotelem konferencyjnym pod Warszawą, który zapewnia swoim gościom nie tylko doskonale wyposażone sale konferencyjne i pięknie zaaranżowane sale bankietowe, ale również kompleksową obsługę restauracyjną i cateringową. Bez względu na to, czy nasi goście potrzebują zorganizować niewielką przerwę kawową, obiad dla kilkudziesięciu osób czy wystawną oprawę gastronomiczną firmowego przyjęcia, nasi kucharze zawsze stają na wysokości zadania. W hotelu Falenty wiemy bowiem, że dobre jedzenie jest często w stanie przesądzić o powodzeniu całego przedsięwzięcia. Czym się zatem kierujemy, przygotowując oprawę gastronomiczną organizowanych u nas wydarzeń? Poznajcie nasze zasady.

Po pierwsze, różnorodność

Różnorodność to podstawa serwowanych u nas dań. W konferencjach i innych eventach organizowanych w naszym hotelu bierze udział bowiem wielu uczestników o zróżnicowanych preferencjach żywieniowych. Przygotowując konferencyjne czy eventowe menu, bierzemy pod uwagę je wszystkie. Zapewnimy nie tylko standardowe przekąski, zimne i cieple bufety, ale przygotujemy również wersje wegetariańskie czy wegańskie popularnych potraw. Ponadto uwzględniamy wszelkie alergie i nietolerancje pokarmowe, dzięki czemu uczestnicy wydarzeń organizowanych w naszym hotelu konferencyjnym mogą mieć pewność, że zawsze znajdą dla siebie coś pysznego do jedzenia.

Po drugie, jakość

Przygotowując oprawy gastronomiczne różnorodnych eventów, dokładamy wszelkich starań, by serwować potrawy najwyższej jakości przygotowane z naturalnych składników. Stawiamy na sprawdzone pochodzenie produktów i naturalne formy przygotowania. To gwarantuje, nie tylko pyszny smak, ale również korzystny wpływ na zdrowie uczestników. A przecież wiadomo, że zdrowa dieta przekłada się na dobre samopoczucie, co ma niebagatelne znaczenie podczas konferencji czy szkoleń. Nie chcemy przecież narazić uczestników na ospałość, niestrawność czy spadki cukru podczas wydarzeń. Zależy nam, by nasze posiłki syciły, a jednocześnie dodawały energii i pozostawiały w konsumentach poczucie lekkości.

Po trzecie, estetyka podania

Jedzenie to nie tylko uczta dla naszego zmysłu smaku, ale też dla oczu. Dlatego w naszej restauracji „Nowy Świat” serwujemy potrawy pięknie podane, by zachwycały nawet najbardziej wymagających konsumentów. U nas liczy się każdy składnik, który nigdy nie pojawia się na talerzu przypadkowo. Nasz doświadczony szef kuchni dba, by serwowane dania idealnie łączyły w sobie wysoką jakość smaku z doskonałą estetyką podania. Dzięki temu możecie być pewni, że wybierając nasz hotel na konferencje, szkolenia i inne eventy, również ich oprawa gastronomiczna będzie na najwyższym poziomie.

Drodzy Goście, z uwagi na bieżące wydarzenia i w trosce o Was oraz naszych pracowników, podjęliśmy trudną decyzję o tymczasowym zamknięciu Falenty Biznes i Wypoczynek. Od 18 do 31 marca włącznie, obiekt nie będzie świadczył usług.

Nasza recepcja pozostaje do Waszej dyspozycji pod numerami 506 167 711 lub 22 314 52 00 i adresem recepcja@falenty.com.pl, a dział konferencji i bankietów pod numerem 693 932 751 i adresem falenty@falenty.com.pl.

Dziękujemy za wyrozumiałość, zaufanie i okazywane wsparcie, które są dla nas bardzo cenne w tej niezwykle trudnej dla naszej branży sytuacji. Dbajcie o siebie i swoich bliskich, pomagajcie tym, którzy tego potrzebują i przestrzegajcie zaleceń specjalistów.

Spotkamy się, gdy będzie po wszystkim.